Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3617
Назва: Гігієнічна характеристика збалансованості жирової складової раціонів харчування дітей дошкільного віку в дитячих навчальних закладах м. Чернівці
Автори: Власик, Л.І.
Фундюр, Наталія Миколаївна
Кушнір, Оксана Василівна
Кметь, Тарас Ігорович
Візнюк, І.Д.
Дата публікації: 2012
Видавництво: Матеріали 93-ї підсумкової наукової конференції професорсько-викладацького персоналу Буковинського державного медичного університету. - Чернівці. - 2012.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3617
Розташовується у зібраннях:Тези. Кафедра гігієни та екології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
СТАТТЯ4.pdfТези36.39 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.