Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3617
Название: | Гігієнічна характеристика збалансованості жирової складової раціонів харчування дітей дошкільного віку в дитячих навчальних закладах м. Чернівці |
Авторы: | Власик, Л.І. Фундюр, Наталія Миколаївна Кушнір, Оксана Василівна Кметь, Тарас Ігорович Візнюк, І.Д. |
Дата публикации: | 2012 |
Издательство: | Матеріали 93-ї підсумкової наукової конференції професорсько-викладацького персоналу Буковинського державного медичного університету. - Чернівці. - 2012. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3617 |
Располагается в коллекциях: | Тези. Кафедра гігієни та екології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
СТАТТЯ4.pdf | Тези | 36.39 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.