Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3517
Назва: | Гігієнічна характеристика збалансованості жирової частини раціонів харчування дітей дошкільного віку в дитячих навчальних закладах м.Чернівці |
Автори: | Власик, Леонід Іванович Фундюр, Наталія Миколаївна Грачова, Тамара Іванівна Жуковський, Олег Михайлович Кушнір, Оксана Василівна Іфтода, Оксана Миколаївна |
Дата публікації: | гру-2011 |
Видавництво: | Сучасні проблеми токсикології. - №5. - 2011. - С. 175-176 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3517 |
Розташовується у зібраннях: | Тези. Кафедра гігієни та екології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
str175_2.pdf | Матеріали ІІІ з'їзду токсикологів України | 745.94 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.