Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3517
Назва: Гігієнічна характеристика збалансованості жирової частини раціонів харчування дітей дошкільного віку в дитячих навчальних закладах м.Чернівці
Автори: Власик, Леонід Іванович
Фундюр, Наталія Миколаївна
Грачова, Тамара Іванівна
Жуковський, Олег Михайлович
Кушнір, Оксана Василівна
Іфтода, Оксана Миколаївна
Дата публікації: гру-2011
Видавництво: Сучасні проблеми токсикології. - №5. - 2011. - С. 175-176
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3517
Розташовується у зібраннях:Тези. Кафедра гігієни та екології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
str175_2.pdfМатеріали ІІІ з'їзду токсикологів України745.94 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.