Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3216
Назва: Клінічні аспекти харчової токсикоінфекції, зумовленої умовно-патогенними збудниками
Автори: Москалюк, В.Д.
Богачик, Н.А.
Венгловська, Я.В.
Сидорчук, А.С.
Меленко, С.Р.
Ключові слова: харчова токсикоінфекція
умовно-патогенні збудники
інтегративні показники ендогенної інтоксикації
Дата публікації: 2012
Серія/номер: Інфекційні хвороби, № 2, с.56-58;
Короткий огляд (реферат): Обстежено хворих на харчову токсикоінфекцію, спричинену умовно-патогенною флорою. Частіше етіологічними чинниками харчової токсикоінфекції були Klebsiella pneumoniae, Citrobacter, S. aureus. серед клінічних форм переважав гастроентеритний варіант. не встановлено залежності клінічних проявів і тяжкості захворювання від етіологічного фактора. Об'єктивною оцінкою ступеня тяжкості, повноти одужання служили інтегративні показники ендогенної інтоксикації.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3216
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Moskaliuk_Klinichni aspekty.pdf134.1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.