Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3216
Назва: | Клінічні аспекти харчової токсикоінфекції, зумовленої умовно-патогенними збудниками |
Автори: | Москалюк, В.Д. Богачик, Н.А. Венгловська, Я.В. Сидорчук, А.С. Меленко, С.Р. |
Ключові слова: | харчова токсикоінфекція умовно-патогенні збудники інтегративні показники ендогенної інтоксикації |
Дата публікації: | 2012 |
Серія/номер: | Інфекційні хвороби, № 2, с.56-58; |
Короткий огляд (реферат): | Обстежено хворих на харчову токсикоінфекцію, спричинену умовно-патогенною флорою. Частіше етіологічними чинниками харчової токсикоінфекції були Klebsiella pneumoniae, Citrobacter, S. aureus. серед клінічних форм переважав гастроентеритний варіант. не встановлено залежності клінічних проявів і тяжкості захворювання від етіологічного фактора. Об'єктивною оцінкою ступеня тяжкості, повноти одужання служили інтегративні показники ендогенної інтоксикації. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3216 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|
Moskaliuk_Klinichni aspekty.pdf | 134.1 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.