Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3216
Название: Клінічні аспекти харчової токсикоінфекції, зумовленої умовно-патогенними збудниками
Авторы: Москалюк, В.Д.
Богачик, Н.А.
Венгловська, Я.В.
Сидорчук, А.С.
Меленко, С.Р.
Ключевые слова: харчова токсикоінфекція
умовно-патогенні збудники
інтегративні показники ендогенної інтоксикації
Дата публикации: 2012
Серия/номер: Інфекційні хвороби, № 2, с.56-58;
Краткий осмотр (реферат): Обстежено хворих на харчову токсикоінфекцію, спричинену умовно-патогенною флорою. Частіше етіологічними чинниками харчової токсикоінфекції були Klebsiella pneumoniae, Citrobacter, S. aureus. серед клінічних форм переважав гастроентеритний варіант. не встановлено залежності клінічних проявів і тяжкості захворювання від етіологічного фактора. Об'єктивною оцінкою ступеня тяжкості, повноти одужання служили інтегративні показники ендогенної інтоксикації.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3216
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл РазмерФормат 
Moskaliuk_Klinichni aspekty.pdf134.1 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.