Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/26493
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВолошин, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorВласик, Леонід Іванович-
dc.contributor.authorВолошина, Лариса Олександрівна-
dc.contributor.authorАйнуссі, Н.-
dc.contributor.authorСухолотюк, А.Л.-
dc.contributor.authorVoloshуn, O.-
dc.contributor.authorVlasуk, L.-
dc.contributor.authorVoloshyna, L.-
dc.contributor.authorAinussi, N.-
dc.contributor.authorSukholotyuk, A.-
dc.date.accessioned2025-04-25T08:34:08Z-
dc.date.available2025-04-25T08:34:08Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.otherDOI: 10.33273/2663-9726-2021-55-2-17-29-
dc.identifier.otherУДК 616.98:578.834]-07-08-036.82-083.2-
dc.identifier.urihttp://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/26493-
dc.description.abstractМета. Підвищити ефективність реабілітації хворих із помірними проявами ПКС шляхом додаткового застосування оздоровчого харчування із використанням фруктів, овочів та спецій з особливими профілактичними властивостями. Висновок. Пацієнтам, які перенесли гострий етап ковід-інфекції з подальшим розвитком ПКС, в якості варіанту комплексної реабілітації доцільно застосовувати дієту з використанням інгредієнтів з високими оздоровчими властивостями (спеції, ягоди, фрукти, овочі, тощо). The objective is to increase the effectiveness of rehabilitation of patients with moderate manifestations of PCS through the additional use of health foods using fruits, vegetables and spices with special prophylactic properties. Conclusion. Patients who have suffered an acute stage of covid infection with the subsequent development of PCS as a variant of comprehensive rehabilitation, it is advisable to use a diet using ingredients with high health properties (spices, berries, fruits, vegetables, etc.).uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЄдине здоров’я та проблеми харчування України (науково-практичний журнал)uk_UA
dc.subjectпостковідний синдромuk_UA
dc.subjectреабілітаціяuk_UA
dc.subjectоздоровче харчуванняuk_UA
dc.subjectспеціїuk_UA
dc.subjectpost COVID syndromeuk_UA
dc.subjectrehabilitationuk_UA
dc.subjecthealth nutritionuk_UA
dc.subjectspicesuk_UA
dc.titleРоль оздоровчого харчування в реабілітаційному лікуванні пацієнтів із постковідним синдромом (перший досвід)uk_UA
dc.title.alternativeThe sense of health nutrition in the rehabilitation treatment of patients with post covid syndrome (first experience)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті. Кафедра гігієни та екології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Voloshyn O.I. ta in. Rol' ozdorovchoho_ukr_17-29_2021.pdf153.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.