Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/26493
Назва: | Роль оздоровчого харчування в реабілітаційному лікуванні пацієнтів із постковідним синдромом (перший досвід) |
Інші назви: | The sense of health nutrition in the rehabilitation treatment of patients with post covid syndrome (first experience) |
Автори: | Волошин, Олександр Іванович Власик, Леонід Іванович Волошина, Лариса Олександрівна Айнуссі, Н. Сухолотюк, А.Л. Voloshуn, O. Vlasуk, L. Voloshyna, L. Ainussi, N. Sukholotyuk, A. |
Ключові слова: | постковідний синдром реабілітація оздоровче харчування спеції post COVID syndrome rehabilitation health nutrition spices |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Єдине здоров’я та проблеми харчування України (науково-практичний журнал) |
Короткий огляд (реферат): | Мета. Підвищити ефективність реабілітації хворих із помірними проявами ПКС шляхом додаткового застосування оздоровчого харчування із використанням фруктів, овочів та спецій з особливими профілактичними властивостями. Висновок. Пацієнтам, які перенесли гострий етап ковід-інфекції з подальшим розвитком ПКС, в якості варіанту комплексної реабілітації доцільно застосовувати дієту з використанням інгредієнтів з високими оздоровчими властивостями (спеції, ягоди, фрукти, овочі, тощо). The objective is to increase the effectiveness of rehabilitation of patients with moderate manifestations of PCS through the additional use of health foods using fruits, vegetables and spices with special prophylactic properties. Conclusion. Patients who have suffered an acute stage of covid infection with the subsequent development of PCS as a variant of comprehensive rehabilitation, it is advisable to use a diet using ingredients with high health properties (spices, berries, fruits, vegetables, etc.). |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/26493 |
Розташовується у зібраннях: | Статті. Кафедра гігієни та екології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Voloshyn O.I. ta in. Rol' ozdorovchoho_ukr_17-29_2021.pdf | 153.89 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.