Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/26492
Назва: | Features of a health-improving diet for patients with chronic fatigue syndrome: arguments, experience, discussion |
Інші назви: | Особливості оздоровчого харчування пацієнтів із синдромом хронічної втоми: обгрунтування, досвід, дискусія |
Автори: | Voloshyn, A. Vlasyk, L. Voloshyna, L. Ainussi, N. Sukholotiuk, A. Волошин, Олександр Іванович Власик, Леонід Іванович Волошина, Лариса Олександрівна Айнуссі, Н. Сухолотюк, А.Л. |
Ключові слова: | chronic fatigue syndrome health-improving diet non-drug methods синдром хронічної втоми патогенетично вдосконалене оздоровче харчування |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Єдине здоров’я та проблеми харчування України (науково-практичний журнал) |
Короткий огляд (реферат): | The objective is to increase the effectiveness of a comprehensive treatment of patients with CFS (after the main stage) by applying pathogenetically improved healthy food. Conclusion. A well-designed healthy diet for patients with CFS, considering the effect produced on the main links of pathogenesis of the disease, can significantly improve the overall results of non-drug methods of a comprehensive treatment. Мета – підвищити ефективність комплексного лікування хворих із СХВ (після основного етапу) шляхом застосування патогенетично вдосконаленого оздоровчого харчування. Висновок. Правильно побудоване оздоровче харчування хворих із СХВ з урахуванням впливу на основні ланки патогенезу цієї недуги може значно покращити загальні результати безмедикаментозних методів комплексного лікування. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/26492 |
Розташовується у зібраннях: | Статті. Кафедра гігієни та екології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Voloshyn A. et al. Features_19-25_2020.pdf | 65.25 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.