Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/26492
Назва: Features of a health-improving diet for patients with chronic fatigue syndrome: arguments, experience, discussion
Інші назви: Особливості оздоровчого харчування пацієнтів із синдромом хронічної втоми: обгрунтування, досвід, дискусія
Автори: Voloshyn, A.
Vlasyk, L.
Voloshyna, L.
Ainussi, N.
Sukholotiuk, A.
Волошин, Олександр Іванович
Власик, Леонід Іванович
Волошина, Лариса Олександрівна
Айнуссі, Н.
Сухолотюк, А.Л.
Ключові слова: chronic fatigue syndrome
health-improving diet
non-drug methods
синдром хронічної втоми
патогенетично вдосконалене оздоровче харчування
Дата публікації: 2020
Видавництво: Єдине здоров’я та проблеми харчування України (науково-практичний журнал)
Короткий огляд (реферат): The objective is to increase the effectiveness of a comprehensive treatment of patients with CFS (after the main stage) by applying pathogenetically improved healthy food. Conclusion. A well-designed healthy diet for patients with CFS, considering the effect produced on the main links of pathogenesis of the disease, can significantly improve the overall results of non-drug methods of a comprehensive treatment. Мета – підвищити ефективність комплексного лікування хворих із СХВ (після основного етапу) шляхом застосування патогенетично вдосконаленого оздоровчого харчування. Висновок. Правильно побудоване оздоровче харчування хворих із СХВ з урахуванням впливу на основні ланки патогенезу цієї недуги може значно покращити загальні результати безмедикаментозних методів комплексного лікування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/26492
Розташовується у зібраннях:Статті. Кафедра гігієни та екології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Voloshyn A. et al. Features_19-25_2020.pdf65.25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.