Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/26491
Название: | Ginger as a spice with diverse therapeutic and prophylactic properties: prospects of application in modern conditions (review of publications) |
Другие названия: | Імбир як спеція в харчуванні з багатогранними лікувально-профілактичними властивостями: перспективи застосування в сучасних умовах (огляд літератури) |
Авторы: | Voloshin, O.I. Vlasyk, L.I. Voloshina, L.O. Ainussi, N.A. Волошин, Олександр Іванович Власик, Леонід Іванович Волошина, Лариса Олександрівна Айнуссі, Н.А. |
Ключевые слова: | ginger properties poly- and comorbidity application prophylaxis імбир властивості полі- та коморбідність застосування профілактика |
Дата публикации: | 2020 |
Издательство: | Єдине здоров’я та проблеми харчування України (науково-практичний журнал) |
Краткий осмотр (реферат): | Aim of the Research. Coverage of modern scientific advances in the studies of therapeutic and prophylactic properties of ginger as a spice and source of drugs, as well as justification for its wider use under different conditions of the human body. Conclusions. Ginger as a universal spice and a source of drugs of prophylactic and therapeutic action with multisystem and diverse metabolic properties should be used more widely in patients with age related poly- and comorbidity, which can improve their rehabilitation outcomes and increase economic efficiency. Мета. Висвітлення сучасних наукових досягнень щодо лікувально-профілактичних властивостей імбиру як спеції та джерела ліків, а також обґрунтування більш широкого його застосування за різних станів організму людини. Висновок. Імбир як універсальну спецію і джерело ліків профілактично-лікувального спрямування поліорганної та різнопланової метаболічної дії необхідно ширше застосовувати у пацієнтів із вікозалежною полі- і коморбідністю, що може сприяти покращенню результатів їхньої реабілітації. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/26491 |
Располагается в коллекциях: | Статті. Кафедра гігієни та екології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Voloshin O.I. et al. Ginger_96-102_2020.pdf | 65.54 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.