Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/26491
Назва: Ginger as a spice with diverse therapeutic and prophylactic properties: prospects of application in modern conditions (review of publications)
Інші назви: Імбир як спеція в харчуванні з багатогранними лікувально-профілактичними властивостями: перспективи застосування в сучасних умовах (огляд літератури)
Автори: Voloshin, O.I.
Vlasyk, L.I.
Voloshina, L.O.
Ainussi, N.A.
Волошин, Олександр Іванович
Власик, Леонід Іванович
Волошина, Лариса Олександрівна
Айнуссі, Н.А.
Ключові слова: ginger
properties
poly- and comorbidity
application
prophylaxis
імбир
властивості
полі- та коморбідність
застосування
профілактика
Дата публікації: 2020
Видавництво: Єдине здоров’я та проблеми харчування України (науково-практичний журнал)
Короткий огляд (реферат): Aim of the Research. Coverage of modern scientific advances in the studies of therapeutic and prophylactic properties of ginger as a spice and source of drugs, as well as justification for its wider use under different conditions of the human body. Conclusions. Ginger as a universal spice and a source of drugs of prophylactic and therapeutic action with multisystem and diverse metabolic properties should be used more widely in patients with age related poly- and comorbidity, which can improve their rehabilitation outcomes and increase economic efficiency. Мета. Висвітлення сучасних наукових досягнень щодо лікувально-профілактичних властивостей імбиру як спеції та джерела ліків, а також обґрунтування більш широкого його застосування за різних станів організму людини. Висновок. Імбир як універсальну спецію і джерело ліків профілактично-лікувального спрямування поліорганної та різнопланової метаболічної дії необхідно ширше застосовувати у пацієнтів із вікозалежною полі- і коморбідністю, що може сприяти покращенню результатів їхньої реабілітації.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/26491
Розташовується у зібраннях:Статті. Кафедра гігієни та екології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Voloshin O.I. et al. Ginger_96-102_2020.pdf65.54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.