Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2616
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМещишен, Іван Федорович-
dc.contributor.authorЛенга, Евеліна Леонідівна-
dc.date.accessioned2012-07-10T19:06:01Z-
dc.date.available2012-07-10T19:06:01Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.otherУДК 612.1:612.017.2]616.61-019-
dc.identifier.urihttp://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2616-
dc.description.abstractВивчено залежність показників прооксидантної (малоновий альдегід, окисна модифікація білків) та активність антиоксидантної глутатіонової системи печінки щурів за умов зміненого фотоперіоду. Шляхом моделювання різної тривалості фотоперіоду (повнесвітло та повна темрява) викликали зміни функціональної активності епіфіза. Показано залежність змін показників від тривалості світлового періоду доби.ru_RU
dc.description.sponsorshipКафедра біоорганічної і біологічної хімії та клінічної біохіміїru_RU
dc.language.isootherru_RU
dc.publisherБуковинський медичний вісникru_RU
dc.subjectглутатіонова системаru_RU
dc.subjectмалоновий альдегідru_RU
dc.subjectокисна модифiкацiя бiлкiвru_RU
dc.subjectпечінка щурівru_RU
dc.subjectхроноритмиru_RU
dc.subjectшишкоподібна залозаru_RU
dc.subjectсистема глутатионаru_RU
dc.subjectмалоновый альдегидru_RU
dc.subjectокислительная модификация белковru_RU
dc.subjectпечень крысru_RU
dc.subjectхроноритмыru_RU
dc.subjectшишковидная железаru_RU
dc.subjectglutathione systemru_RU
dc.subjectmalonic aldehyderu_RU
dc.subjectoxidative protein modificationru_RU
dc.subjectrat liverru_RU
dc.subjectchronorhythmsru_RU
dc.subjectpineal glandru_RU
dc.titleЗалежність показників стану про- та антиоксидантної глутатіонової системи печінки щурів від функціональної активності шишкоподібної залозиru_RU
dc.typeOtherru_RU
Appears in Collections:Статті. Кафедра біоорганічної і біологічної хімії та клінічної біохімії

Files in This Item:
File SizeFormat 
Mezhchyshen_Zalezhnist.pdf277.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.