Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/25852
Назва: | The influence of changes in the blood lipid spectrum on the development and progression of diabetic gastropathy depending on the type of concerting sugar |
Автори: | Mandryk, O. Humenna, I. Nebyla, O. |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Results of modern scientific research and development: proc. of the 9th Int. sci. and pract. conf. (November 14-16, 2021, Madrid, Spain). Madrid: Barca Academy Publishing, 2021. 585 p. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/25852 |
Розташовується у зібраннях: | Тези |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Mandryk et al. The influence.pdf | 324.82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.