Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/24452
Назва: Сучасні підходи до організації санітарно-захисних зон сільськогосподарських та харчових підприємств
Автори: Тураш, М.М.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Буковинський державний медичний університет
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/24452
ISBN: 978-617-519-077-7
Розташовується у зібраннях:СЕКЦІЯ 5. Актуальні питання біологічної та фармацевтичної хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Turash M.M. Suchasni pidkhody_ukr_83-84.pdf241.4 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.