Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/24451
Назва: Оцінка вмісту цинку в харчових раціонах першокурсників
Автори: Перепелиця, О.О.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Буковинський державний медичний університет
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/24451
ISBN: 978-617-519-077-7
Розташовується у зібраннях:СЕКЦІЯ 5. Актуальні питання біологічної та фармацевтичної хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Perepelytsia O.O. Otsinka vmistu tsynku_ukr_82-83.pdf241.07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.