Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/24451
Назва: | Оцінка вмісту цинку в харчових раціонах першокурсників |
Автори: | Перепелиця, О.О. |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Буковинський державний медичний університет |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/24451 |
ISBN: | 978-617-519-077-7 |
Розташовується у зібраннях: | СЕКЦІЯ 5. Актуальні питання біологічної та фармацевтичної хімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Perepelytsia O.O. Otsinka vmistu tsynku_ukr_82-83.pdf | 241.07 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.