Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/23222
Назва: Регіональні особливості харчової алергії
Автори: Каспрук, Н.М.
Дата публікації: 2016
Видавництво: Буковинський державний медичний університет
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/23222
ISBN: 978-966-697-627-0
Розташовується у зібраннях:Секція 20. Актуальні питання клінічної імунології, алергології та ендокринології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kaspruk N.M. Rehional'ni osoblyvosti_ukr_380-381.pdf161.31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.