Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/22956
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФундюр, Н.М.-
dc.contributor.authorКушнір, О.В.-
dc.contributor.authorІфтода, О.М.-
dc.coverage.temporal15, 17, 22 лютого 2016 рокуuk_UA
dc.date.accessioned2023-12-06T13:03:16Z-
dc.date.available2023-12-06T13:03:16Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.isbn978-966-697-627-0-
dc.identifier.urihttp://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/22956-
dc.format.extentс. 1uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherБуковинський державний медичний університетuk_UA
dc.titleОсобливості харчування людей похилого вікуuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
dc.citation.conference97 – а підсумкова наукова конференція професорсько-викладацького персоналу вищого державного навчального закладу України «Буковинський державний медичний університет»uk_UA
dc.event.placeЧернівціuk_UA
dc.source.nameЗбірник матеріалів 97 – ї підсумкової наукової конференції професорсько-викладацького персоналу вищого державного навчального закладу України «Буковинський державний медичний університет»uk_UA
Розташовується у зібраннях:Секція 8. Гігієна середовища і вивчення нових антимікробних речовин в експерименті і клініці

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Fundiur H.M. ta in. Osoblyvosti kharchuvannia_ukr_183-184.pdf207.2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.