Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/22956
Назва: | Особливості харчування людей похилого віку |
Автори: | Фундюр, Н.М. Кушнір, О.В. Іфтода, О.М. |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Буковинський державний медичний університет |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/22956 |
ISBN: | 978-966-697-627-0 |
Розташовується у зібраннях: | Секція 8. Гігієна середовища і вивчення нових антимікробних речовин в експерименті і клініці |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Fundiur H.M. ta in. Osoblyvosti kharchuvannia_ukr_183-184.pdf | 207.2 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.