Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/21292
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сахацька, І.М. | uk_UA |
dc.coverage.temporal | 6, 8, 13 лютого 2023 року | uk_UA |
dc.date.accessioned | 2023-09-27T13:12:43Z | - |
dc.date.available | 2023-09-27T13:12:43Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/21292 | - |
dc.description.abstract | Останнім часом спостерігається все більша зацікавленість до використання у харчуванні людини не лише глюкозовмісної сировини, але й нетрадиційних рослин, що містять фруктозо-, манозо-, арабінозо- та ксилозовмісні полісахариди. Це обумовлено тим, що одноплановий (глюкозний) підхід до вуглеводневого харчування людини є згубним. Одним із полісахаридів і компонентів здорового харчування, який допомагає забезпечити повноцінну роботу нашого організму, поліпшити здоров'я шлунково-кишкового тракту та має низький глікемічний індекс є інулін. Вперше він був виявлений в 1804 р. у коренях оману Inula helenium L., звідки і отримав свою назву. | uk_UA |
dc.format.extent | c. 383-384 | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Буковинський державний медичний університет | uk_UA |
dc.title | Аналіз фармацевтичного ринку засобів, що містять інулін | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
dc.citation.conference | 104-а підсумкова науково-практична конференція з міжнародною участю професорсько-викладацького персоналу Буковинського державного медичного університету | uk_UA |
dc.event.place | Чернівці | uk_UA |
dc.source.name | Збірник матеріалів підсумкової 104-ї науково-практичної конференції з міжнародною участю професорсько-викладацького персоналу Буковинського державного медичного університету | uk_UA |
Appears in Collections: | СЕКЦІЯ 19. Фармакологічна дія та фармакокінетика лікарських засобів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Sahacka_383.pdf | 537.31 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.