Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/21292
Назва: Аналіз фармацевтичного ринку засобів, що містять інулін
Автори: Сахацька, І.М.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Буковинський державний медичний університет
Короткий огляд (реферат): Останнім часом спостерігається все більша зацікавленість до використання у харчуванні людини не лише глюкозовмісної сировини, але й нетрадиційних рослин, що містять фруктозо-, манозо-, арабінозо- та ксилозовмісні полісахариди. Це обумовлено тим, що одноплановий (глюкозний) підхід до вуглеводневого харчування людини є згубним. Одним із полісахаридів і компонентів здорового харчування, який допомагає забезпечити повноцінну роботу нашого організму, поліпшити здоров'я шлунково-кишкового тракту та має низький глікемічний індекс є інулін. Вперше він був виявлений в 1804 р. у коренях оману Inula helenium L., звідки і отримав свою назву.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/21292
Розташовується у зібраннях:СЕКЦІЯ 19. Фармакологічна дія та фармакокінетика лікарських засобів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sahacka_383.pdf537.31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.