Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/21098
Назва: Забруднення харчових продуктів діоксинами як медико-екологічна проблема
Автори: Жуковський, O.M.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Буковинський державний медичний університет
Короткий огляд (реферат): Забруднення навколишнього середовища діоксинами є однією з серйозних екологічних проблем, що загрожують цивілізації. Учені вважають, що розміри загрози людству від забруднення довкілля цими хімічними сполуками можна порівняти з наслідками застосування ядерної зброї. Наукова спільнота, громадськість, законодавці серйозно занепокоєні тим, що дані ксенобіотики навіть у дуже малих кількостях мають негативний вплив на здоров’я людей при тривалому контакті.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/21098
ISBN: 978-617-519-019-7
Розташовується у зібраннях:СЕКЦІЯ 10. Гігієна середовища і вивчення нових антимікробних речовин в експерименті і клініці

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Jykovskiy_213-14.pdf542.8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.