Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/19724
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЖуковський, О.М.-
dc.date.accessioned2022-04-20T09:45:35Z-
dc.date.available2022-04-20T09:45:35Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citation103-а підсумкова науково-практична конференція з міжнародною участю професорсько-викладацького персоналу Буковинського державного медичного університетуuk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/19724-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherБДМУuk_UA
dc.titleАнтиаліментарний вплив транс-ізомерів жирних кислот як складових харчового раціонуuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:СЕКЦІЯ 10. ГІГІЄНА СЕРЕДОВИЩА І ВИВЧЕННЯ НОВИХ АНТИМІКРОБНИХ РЕЧОВИН В ЕКСПЕРИМЕНТІ І КЛІНІЦІ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
223-224_Жуковський.pdf23.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.