Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/18204
Title: | Гігієнічні рекомендації щодо організації харчування осіб, зайнятих розумовою працею |
Authors: | Фундюр, Н.М. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | БДМУ |
Citation: | Матеріали 101-ї підсумкової наукової конференції професорсько-викладацького персоналу ВДНЗУ "Буковинський державний медичний університет" (Чернівці, 10,12,17 лютого 2020 р.) |
URI: | http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/18204 |
Appears in Collections: | СЕКЦІЯ 10. Гігієна середовища і вивчення нових антимікробних речовин в експерименті і клініці |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
223-224_Фундюр Н.М..pdf | 198.78 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.