Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/16984
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorVlasyk, L.I.-
dc.contributor.authorFundiur, N.M.-
dc.contributor.authorGrachova, Т.І.-
dc.contributor.authorKorotun, O.P.-
dc.date.accessioned2021-06-15T16:32:29Z-
dc.date.available2021-06-15T16:32:29Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationМатеріали 98-ї підсумкової наукової конференції професорсько-викладацького персоналу ВДНЗУ "Буковинський державний медичний університет"uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/16984-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherБДМУuk_UA
dc.titleHygienic evaluation of fats in the dietary intake of preschool institutions in the town of Chernivtsiuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:СЕКЦІЯ 8. Гігієна середовища і вивчення нових антимікробних речовин в експерименті і клініці

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
207_Vlasyk et all.pdf1.36 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.