Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/16984
Назва: Hygienic evaluation of fats in the dietary intake of preschool institutions in the town of Chernivtsi
Автори: Vlasyk, L.I.
Fundiur, N.M.
Grachova, Т.І.
Korotun, O.P.
Дата публікації: 2017
Видавництво: БДМУ
Бібліографічний опис: Матеріали 98-ї підсумкової наукової конференції професорсько-викладацького персоналу ВДНЗУ "Буковинський державний медичний університет"
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/16984
Розташовується у зібраннях:СЕКЦІЯ 8. Гігієна середовища і вивчення нових антимікробних речовин в експерименті і клініці

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
207_Vlasyk et all.pdf1.36 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.