Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/15029
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІфтодій, Андріян Григоровичuk
dc.contributor.authorГребенюк, Володимир Іванович
dc.contributor.authorIftodii, A.G.
dc.contributor.authorGrebeniuk, V.I.
dc.date.accessioned2019-10-17T11:22:45Z
dc.date.available2019-10-17T11:22:45Z
dc.date.issued2001
dc.identifier.otherУДК 616.36-06:616.366-003.7]-085.844.1
dc.identifier.urihttp://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/15029
dc.description.abstractНа основі експериментальних досліджень на собаках проведено мікробіологічне обгрунтування позитивної дії електричного поля постійного струму, вивчена закономірність змін питомого електричного опору та pH жовчі. Розроблено та впроваджено в практику нові методи лікування гнійного холангіту в ранньому післяопераційному періоді.uk_UA
dc.description.abstractOn the basis of experimental studies on dogs a microbiologic survey of the positive action of electric field of the constant current has been carried out and consistent pattern of changes of specific electric resistance and biliary pH has been studied. New methods of treating purulent cholangitis during an early stage of the postoperative period have been developed and introduced into practice.en
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherБуковинський медичний вісникuk_UA
dc.subjectелектричне поле постійного струмуuk_UA
dc.subjectгнійний холангітuk_UA
dc.subjectжовчнокам'яна хворобаuk_UA
dc.subjectpurulent cholangitisuk_UA
dc.subjectgall-stone diseaseuk_UA
dc.subjectelectric field of constant currentuk_UA
dc.titleВикористання гальванічного струму в лікуванні гострого гнійного холангітуuk_UA
dc.title.alternativeThe use of galvanic current in complex treatment of acute purulent cholangitisuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті. Кафедра хірургії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
БМВ_2001_3_028.pdf210.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.