Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/14168
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Квасницька, Ольга Борисівна | - |
dc.date.accessioned | 2018-09-04T13:03:13Z | - |
dc.date.available | 2018-09-04T13:03:13Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.other | УДК 616.36-004:616-099 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/14168 | - |
dc.description.abstract | Досліджено показники синдрому ендогенної інтоксикації, окиснювальної модифікації білків (ОМБ) та пероксидного окиснення ліпідів у 41 пацієнта з цирозом печінки. Встановлено підвищення в крові рівня продуктів ОМБ, малонового альдегіду, які корелюють з активністю мезенхімально-запального, цитолітичного синдромів та рівнем середньомолекулярних пептидів (СМП). По мірі декомпенсації цирозу печінки спостерігалося зменшення в крові рівня ОМБ 430 та СМП. | ru_RU |
dc.language.iso | other | ru_RU |
dc.publisher | Клінічна та експериментальна патологія | ru_RU |
dc.subject | синдром ендогенної інтоксикації | ru_RU |
dc.subject | окиснювальна модифікація білків | ru_RU |
dc.subject | ліпопероксидація | ru_RU |
dc.subject | метаболічні порушення | ru_RU |
dc.subject | цироз | ru_RU |
dc.subject | синдром эндогенной интоксикации | ru_RU |
dc.subject | окислительная модификация белков | ru_RU |
dc.subject | липопероксидация | ru_RU |
dc.subject | метаболические нарушения | ru_RU |
dc.subject | цирроз печени | ru_RU |
dc.subject | syndrome of endogenous intoxication | ru_RU |
dc.subject | oxidative modification of proteins | ru_RU |
dc.subject | lipoperoxidation | ru_RU |
dc.subject | metabolic abnormalities | ru_RU |
dc.subject | liver cirrhosis | ru_RU |
dc.title | Діагностичне значення метаболічних компонентів синдрому ендогенної інтоксикації у хворих на цироз печінки | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Appears in Collections: | Клінічна та експериментальна патологія |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.