Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/13654
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дікал, Мар'яна Вікторівна | - |
dc.date.accessioned | 2018-04-11T09:39:01Z | - |
dc.date.available | 2018-04-11T09:39:01Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.other | УДК 616.36-008.6:577.112.4:612.014.46]-092.9 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/13654 | - |
dc.description.abstract | У дослідах на 36 білих нелінійних статевозрілих щурах-самцях встановлені біохімічні та морфологічні особливості окиснювальної модифікації білків у печінці за умов уведення 2,4-динітрофенолу, які характеризувалися активацією процесів окисної модифікації білків за зростанням показника R/B(співвідношення інтенсивності червоного (R) та синього (В) кольорів спектра) у білкових масах цитоплазми гепатоцитів та надмірним утворенням кислих груп білків, що свідчить про глибоке порушення рівноваги про- й антиоксидантної системи печінки. | ru_RU |
dc.language.iso | other | ru_RU |
dc.publisher | Клінічна та експериментальна патологія | ru_RU |
dc.subject | печінка | ru_RU |
dc.subject | окиснювальна модифікація білків | ru_RU |
dc.subject | морфологічні особливості | ru_RU |
dc.subject | 2,4-динітрофенол | ru_RU |
dc.subject | печінка | ru_RU |
dc.subject | окиснювальна модифікація білків | ru_RU |
dc.subject | морфологічні особливості | ru_RU |
dc.subject | 2,4-динітрофенол | ru_RU |
dc.title | Окиснювальна модифікація білків у печінці щурів за умов уведення 2,4-динітрофенолу | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Appears in Collections: | Статті. Кафедра біоорганічної і біологічної хімії та клінічної біохімії |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.