Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/13654
Название: | Окиснювальна модифікація білків у печінці щурів за умов уведення 2,4-динітрофенолу |
Авторы: | Дікал, Мар'яна Вікторівна |
Ключевые слова: | печінка окиснювальна модифікація білків морфологічні особливості 2,4-динітрофенол печінка окиснювальна модифікація білків морфологічні особливості 2,4-динітрофенол |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | Клінічна та експериментальна патологія |
Краткий осмотр (реферат): | У дослідах на 36 білих нелінійних статевозрілих щурах-самцях встановлені біохімічні та морфологічні особливості окиснювальної модифікації білків у печінці за умов уведення 2,4-динітрофенолу, які характеризувалися активацією процесів окисної модифікації білків за зростанням показника R/B(співвідношення інтенсивності червоного (R) та синього (В) кольорів спектра) у білкових масах цитоплазми гепатоцитів та надмірним утворенням кислих груп білків, що свідчить про глибоке порушення рівноваги про- й антиоксидантної системи печінки. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/13654 |
Располагается в коллекциях: | Статті. Кафедра біоорганічної і біологічної хімії та клінічної біохімії |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
071.pdf | 319.57 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.