Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12597
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКаспрук, Наталя Михайлівна-
dc.date.accessioned2017-07-12T12:45:48Z-
dc.date.available2017-07-12T12:45:48Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.otherУДК 616-0564-02-07-
dc.identifier.urihttp://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12597-
dc.description.abstractУ статті розглянуті етіологічні чинники алергічних захворювань на Буковині та дана оцінка додаткової діагностичної інформації щодо характеру харчової сенсибілізації у пацієнтів на харчову алергію (ХА).ru_RU
dc.language.isootherru_RU
dc.publisherБуковинський медичний вісникru_RU
dc.subjectхарчова алергіяru_RU
dc.subjectдіагностикаru_RU
dc.subjectпищевая аллергияru_RU
dc.subjectдиагностикаru_RU
dc.subjectfood allergyru_RU
dc.subjectdiagnosticsru_RU
dc.titleМожливості діагностики харчової алергії на Буковиніru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Статті. Кафедра клінічної імунології, алергології та ендокринології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
24.pdf302.69 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.