Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12359
Title: | ВИКОРИСТАННЯ ПРОДУКТІВ З ПІДВИЩЕНИМ ВМІСТОМ АРГІНІНУ В ДІЄТИЧНОМУ ХАРЧУВАННІ ХВОРИХ НА ПОДАГРУ З ВИСОКИМ РІВНЕМ КОМОРБІДНОСТІ |
Authors: | Доголіч, Олександра Ігорівна Волошин, Олександр Іванович |
Keywords: | подагра аргінін коморбідність gout argininum comorbidity подагра аргинин коморбидность |
Issue Date: | 21-Apr-2017 |
Publisher: | Сучасні аспекти збереження здоров’я людини: збірник праць Х міжнародної міждисциплінарної наук.-практ. конф./ За ред. проф. Т.М. Ганича. – Ужгород : 2017. – 398 с. |
Abstract: | У хворих на подагру ІІ стадії (хронічний рецидивуючий подагричний артрит) з високим рівнем коморбідності до класичної антиподагричної дієти доцільно доповнення продуктами з підвищеним вмістом аргініну з орієнтовною сумарною добовою дозою 3-4 грами. Перспективу подальших досліджень вбачаємо в тривалішому терміні спостереження та вивченні динаміки змін ЕКГ, ультразвукового дослідження гепатобіліарної системи та нирок, біохімічних показників крові. |
URI: | http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12359 |
ISBN: | 978-617-673-446-8 |
Appears in Collections: | Статті. Кафедра пропедевтики внутрішніх хвороб |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ДоголічВолошин.pdf | 5.5 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.