Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12075
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Фундюр, Н.М. | - |
dc.contributor.author | Кушнір, О.В. | - |
dc.date.accessioned | 2017-02-15T10:17:33Z | - |
dc.date.available | 2017-02-15T10:17:33Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12075 | - |
dc.description.abstract | The published data of main principles of the organization of nutrition of persons of mental labor was analyzed. | ru_RU |
dc.language.iso | other | ru_RU |
dc.publisher | Тези доповідей "Екологічний стан і здоров'я жителів міських екосистем. Горбуновські читання", м.Чернівці, 5-6 травня 2016 р. | ru_RU |
dc.title | Особливості харчування осіб, зайнятих розумовою працею | ru_RU |
dc.type | Thesis | ru_RU |
Appears in Collections: | 1 Горбуновські читання "Екологічний стан і здоров'я жителів міських екосистем. Горбуновські читання", м.Чернівці, 5-6 травня 2016 р. |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.