Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12075
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorФундюр, Н.М.-
dc.contributor.authorКушнір, О.В.-
dc.date.accessioned2017-02-15T10:17:33Z-
dc.date.available2017-02-15T10:17:33Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12075-
dc.description.abstractThe published data of main principles of the organization of nutrition of persons of mental labor was analyzed.ru_RU
dc.language.isootherru_RU
dc.publisherТези доповідей "Екологічний стан і здоров'я жителів міських екосистем. Горбуновські читання", м.Чернівці, 5-6 травня 2016 р.ru_RU
dc.titleОсобливості харчування осіб, зайнятих розумовою працеюru_RU
dc.typeThesisru_RU
Appears in Collections:1 Горбуновські читання "Екологічний стан і здоров'я жителів міських екосистем. Горбуновські читання", м.Чернівці, 5-6 травня 2016 р.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Т567.pdf269.34 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.