Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12012
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМіхєєв, А.О.-
dc.date.accessioned2017-01-18T09:55:39Z-
dc.date.available2017-01-18T09:55:39Z-
dc.date.issued2002-
dc.identifier.urihttp://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12012-
dc.language.isootherru_RU
dc.publisherТези доповідей наукової конференції, присвяченої 100-річчю з дня народження професора Калини Г.П. "Розвиток санітарної мікробіології в Україні", м. Чернівці, 17 травня 2002 р.ru_RU
dc.titleРоль мікрофлори кишківника в утилізації оксалатів їжі та розвитку гіпероксалуріїru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Наукова конференція "Розвиток санітарної мікробіології в Україні" присвячена 100-річчю з дня народження професора Калини Г.П. м. Чернівці, 17 травня 2002 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Т462.pdf507.67 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.