Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12012
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Міхєєв, А.О. | - |
dc.date.accessioned | 2017-01-18T09:55:39Z | - |
dc.date.available | 2017-01-18T09:55:39Z | - |
dc.date.issued | 2002 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12012 | - |
dc.language.iso | other | ru_RU |
dc.publisher | Тези доповідей наукової конференції, присвяченої 100-річчю з дня народження професора Калини Г.П. "Розвиток санітарної мікробіології в Україні", м. Чернівці, 17 травня 2002 р. | ru_RU |
dc.title | Роль мікрофлори кишківника в утилізації оксалатів їжі та розвитку гіпероксалурії | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Наукова конференція "Розвиток санітарної мікробіології в Україні" присвячена 100-річчю з дня народження професора Калини Г.П. м. Чернівці, 17 травня 2002 р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Т462.pdf | 507.67 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.