Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12012
Назва: | Роль мікрофлори кишківника в утилізації оксалатів їжі та розвитку гіпероксалурії |
Автори: | Міхєєв, А.О. |
Дата публікації: | 2002 |
Видавництво: | Тези доповідей наукової конференції, присвяченої 100-річчю з дня народження професора Калини Г.П. "Розвиток санітарної мікробіології в Україні", м. Чернівці, 17 травня 2002 р. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12012 |
Розташовується у зібраннях: | Наукова конференція "Розвиток санітарної мікробіології в Україні" присвячена 100-річчю з дня народження професора Калини Г.П. м. Чернівці, 17 травня 2002 р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Т462.pdf | 507.67 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.