Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11920
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВолошин, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorВасюк, Валентина Леонідівна-
dc.contributor.authorСенюк, Богдана Петрівна-
dc.contributor.authorДоголіч, Олександра Ігорівна-
dc.date.accessioned2016-11-18T09:26:54Z-
dc.date.available2016-11-18T09:26:54Z-
dc.date.issued2016-11-04-
dc.identifier.otherУДК: 616.1/.4-084-
dc.identifier.otherС 33-
dc.identifier.urihttp://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11920-
dc.description.abstractУ осіб з явищами біліарного сладжу доцільно старанно вивчати недоліки харчового режиму, особливо рідинного компоненту їжі. Корекція цих недоліків є ефективним базовим лікувально-профілактичним заходом.ru_RU
dc.description.sponsorshipКафедра пропедевтики внутрішніх хворобru_RU
dc.language.isootherru_RU
dc.publisher“Стратегії профілактики неінфекційних хвороб та шляхи їх реалізації: від постулатів минулого в майбутнє”: Матеріали науково-практичної конференції з міжнародною участю, 4 листопада 2016 р. /за ред. Г.Д. Фадєєнко та ін. – Х., 2016. – С. 36.ru_RU
dc.subjectбіліарний сладжru_RU
dc.titleБіліарний сладж-феномен та роль рідинного компоненту їжі в його ґенезі, особливості корекціїru_RU
dc.typeOtherru_RU
Розташовується у зібраннях:Тези. Кафедра пропедевтики внутрішніх хвороб

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Волошин Васюк.PDF2.59 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.