Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11920
Назва: | Біліарний сладж-феномен та роль рідинного компоненту їжі в його ґенезі, особливості корекції |
Автори: | Волошин, Олександр Іванович Васюк, Валентина Леонідівна Сенюк, Богдана Петрівна Доголіч, Олександра Ігорівна |
Ключові слова: | біліарний сладж |
Дата публікації: | 4-лис-2016 |
Видавництво: | “Стратегії профілактики неінфекційних хвороб та шляхи їх реалізації: від постулатів минулого в майбутнє”: Матеріали науково-практичної конференції з міжнародною участю, 4 листопада 2016 р. /за ред. Г.Д. Фадєєнко та ін. – Х., 2016. – С. 36. |
Короткий огляд (реферат): | У осіб з явищами біліарного сладжу доцільно старанно вивчати недоліки харчового режиму, особливо рідинного компоненту їжі. Корекція цих недоліків є ефективним базовим лікувально-профілактичним заходом. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11920 |
Розташовується у зібраннях: | Тези. Кафедра пропедевтики внутрішніх хвороб |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Волошин Васюк.PDF | 2.59 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.