Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11920
Название: Біліарний сладж-феномен та роль рідинного компоненту їжі в його ґенезі, особливості корекції
Авторы: Волошин, Олександр Іванович
Васюк, Валентина Леонідівна
Сенюк, Богдана Петрівна
Доголіч, Олександра Ігорівна
Ключевые слова: біліарний сладж
Дата публикации: 4-ноя-2016
Издательство: “Стратегії профілактики неінфекційних хвороб та шляхи їх реалізації: від постулатів минулого в майбутнє”: Матеріали науково-практичної конференції з міжнародною участю, 4 листопада 2016 р. /за ред. Г.Д. Фадєєнко та ін. – Х., 2016. – С. 36.
Краткий осмотр (реферат): У осіб з явищами біліарного сладжу доцільно старанно вивчати недоліки харчового режиму, особливо рідинного компоненту їжі. Корекція цих недоліків є ефективним базовим лікувально-профілактичним заходом.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11920
Располагается в коллекциях:Тези. Кафедра пропедевтики внутрішніх хвороб

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Волошин Васюк.PDF2.59 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.