Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11920
Title: | Біліарний сладж-феномен та роль рідинного компоненту їжі в його ґенезі, особливості корекції |
Authors: | Волошин, Олександр Іванович Васюк, Валентина Леонідівна Сенюк, Богдана Петрівна Доголіч, Олександра Ігорівна |
Keywords: | біліарний сладж |
Issue Date: | 4-Nov-2016 |
Publisher: | “Стратегії профілактики неінфекційних хвороб та шляхи їх реалізації: від постулатів минулого в майбутнє”: Матеріали науково-практичної конференції з міжнародною участю, 4 листопада 2016 р. /за ред. Г.Д. Фадєєнко та ін. – Х., 2016. – С. 36. |
Abstract: | У осіб з явищами біліарного сладжу доцільно старанно вивчати недоліки харчового режиму, особливо рідинного компоненту їжі. Корекція цих недоліків є ефективним базовим лікувально-профілактичним заходом. |
URI: | http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11920 |
Appears in Collections: | Тези. Кафедра пропедевтики внутрішніх хвороб |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Волошин Васюк.PDF | 2.59 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.