Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11261
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чернюх, Оксана Григорівна | - |
dc.contributor.author | Дікал, Мар'яна Вікторівна | - |
dc.date.accessioned | 2016-09-12T05:45:56Z | - |
dc.date.available | 2016-09-12T05:45:56Z | - |
dc.date.issued | 2015-10-15 | - |
dc.identifier.isbn | 9787637903669 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11261 | - |
dc.description.abstract | У статті наведено особливості впровадження інноваційних педагогічних методів та інформаційно-комунікаційних технологій, як один із шляхів зростання ефективності навчального процесу та підвищення кваліфікаційного рівня майбутнього фахівця із застосуванням засобів інформаційних технологій для контролю та оцінки знань | ru_RU |
dc.description.sponsorship | кафедра біоорганічної і біологічної хімії та клінічної біохімії | ru_RU |
dc.language.iso | other | ru_RU |
dc.publisher | European Association of pedagogues and psychologists “Science”. International scientific-practical forum of pedagogues, psychologists and medics “ October scientific forum '15” (the 15th of October 2015, Geneva (Switzerland) | ru_RU |
dc.relation.ispartofseries | ;С. 27-31 | - |
dc.subject | інноваційні педагогічні методи | ru_RU |
dc.subject | інформаційно-комунікаційні технології | ru_RU |
dc.subject | мультимедійний проектор та інтерактивна дошка | ru_RU |
dc.title | Рекомендації щодо проведення ввідного заняття з біоорганічної і біологічної хімії для першокурсників вищих медичних навчальних закладів | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Appears in Collections: | Тези. Кафедра біоорганічної і біологічної хімії та клінічної біохімії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
October scientific forum '15-split-merge.pdf | 1.82 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.