Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10866
Назва: | The Co-Infection Case Study: Could Staphylococcal Food-borne ToxicInfection "Improved" Severity Course of Food-Borne Botulism? |
Автори: | Amoah, E. Sydorchuk, A.S. |
Ключові слова: | botulism co-infection staphyloccocus food poisoning severity |
Дата публікації: | 6-кві-2016 |
Видавництво: | "Chyst" |
Серія/номер: | № 18;С. 163 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10866 |
Розташовується у зібраннях: | Тези |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Doc1.pdf | 859.32 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.