Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9761
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБурденюк, І.П.-
dc.contributor.authorБратенко, М.К.-
dc.contributor.authorБарус, М.М.-
dc.contributor.authorМислицький, В.Ф.-
dc.contributor.authorТащук, К.Г.-
dc.date.accessioned2015-11-02T12:27:17Z-
dc.date.available2015-11-02T12:27:17Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.urihttp://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9761-
dc.description.abstractПроведено дослідження in vitro біологічної активності та спектру антимікробної дії відносно грампозитивних та грамнегативних тест-культур бактерій і грибів десяти вперше синтезованих оригінальних хімічних препаратів. Сполуки відносяться до похідних піразолу, що містять у своїй структурі гідроксиметильну та уреїдну групи.ru_RU
dc.language.isootherru_RU
dc.publisherКлінічна та експериментальна патологіяru_RU
dc.subjectсинтетичні хіміотерапевтичні препаратиru_RU
dc.subjectпохідні піразолуru_RU
dc.subjectживильні середовищаru_RU
dc.subjectм'ясо-пептонний бульйон (МПБ)ru_RU
dc.subjectінгібуючі концентрації мінімальна бактеріостатична (МБсК)ru_RU
dc.subjectмінімальна бактерицидна (МБцК)ru_RU
dc.subjectтест-культури мікроорганізмівru_RU
dc.subjectсерійні розведення препаратівru_RU
dc.subjectsynthetic chemicalsru_RU
dc.subjectderivatives of pyrazoleru_RU
dc.subjectmedium BCH and MPAru_RU
dc.subjectinhibiting concentration Mbsc, Mbckru_RU
dc.subjectthe test-culture of microorganismsru_RU
dc.subjectthe serial cultivation of drugsru_RU
dc.titleАнтимікробна активність та спектр антимікробної дії деяких нових синтетичних сполук похідних піразолу зі структурним вмістом у молекулах гідроксиметильної та уреїдної угрупувань іn vіtrоru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Статті. Кафедра медичної та фармацевтичної хімії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Стаття в БДМУ 2014.pdf261.77 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.