Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9714
Название: Реферативні огляди в освіті лікарів-інтернів
Авторы: Ніцович, Ігор Романович
Семеняк, Аліна Вікторівна
Ключевые слова: післядипломна освіта
навчання
реферативні виступи
последипломное образование
обучение
реферативные выступления
continuing education
abstract performances
training
Дата публикации: 18-апр-2012
Издательство: Матеріали навчально-методичної конференції "АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ВИЩОЇ МЕДИЧНОЇ ТА ФАРМАЦЕВТИЧНОЇ ОСВІТИ: ДОСВІД, ПРОБЛЕМИ, ІННОВАЦІЇ ТА СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ"
Серия/номер: C. 109;
Краткий осмотр (реферат): Організація підготовки спеціалістів на етапі післядипломної освіти має суттєві відмінності, які обумовлені, перш за все, нетривалим періодом навчання, багатоканальністю інформації, що потребує її концентрації і адаптації до професійних потреб, необхідністю навиків використання сучасних інформаційних технологій у щоденній професійній роботі. Однією із основних задач післядипломної освіти лікарів-інтернів є формування та закріплення навичок самостійного навчання. Кожне клінічне рішення лікаря має базуватися на наукових фактах. Основною складовою частиною цієї задачі, на нашу думку, є робота з науковою літературою. Однією із форм роботи в цьому напрямку є проведення реферативних конференцій. Реферативні виступи не тільки дозволяють лікарям-інтернам поглибити свої знання з акушерства та гінекології, але й покращити підготовку до заключної атестації та написання «Крок-3».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9714
Располагается в коллекциях:Тези

Файлы этого ресурса:
Файл РазмерФормат 
Nitsovych_Referatyvni.pdf88.1 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.