Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9040
Title: Вплив ліпосомального кверцетину-ліпофлавону та ліпіну на процеси пероксидації ліпідів та білків при експериментальній гострій нирковій недостатності за умов одноразового введення
Authors: Горошко, О.М.
Музика, Н.Я.
Паламар, А.О.
Бобик, М.П.
Горошко, Н.А.
Keywords: ліпін
ліпофлавон
гостра ниркова недостатність
перекисне окиснення ліпідів
Issue Date: Dec-2014
Publisher: "Молодий вчений" №12
Abstract: Проведено аналіз впливу ліпіну як складової ліпофлавону на процеси пероксидації ліпідів та білків у тварин за умов гліцеролової нефропатії. У результаті експерименту встановлено, ліпофлавон як ліпосомальна лікарська форма виявляє інтенсивнішу дію на більшість показників процесу пероксидації ліпідів та білків ніж ліпін при експериментальній гострій нирковій недостатності. Разом з цим, ліпін як ліпосомальна структура забезпечує розчинність і біодоступність ліпофлавону.
URI: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9040
Appears in Collections:Статті. Кафедра фармації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
132.pdf166.65 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.