Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7955
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКаратєєва, Светлана Юрівна-
dc.contributor.authorХомко, Олег Йосипович-
dc.contributor.authorСидорчук, Руслан Ігорович-
dc.contributor.authorПлегуца, Олександр Матвійович-
dc.date.accessioned2014-11-12T08:17:20Z-
dc.date.available2014-11-12T08:17:20Z-
dc.date.issued2014-11-12-
dc.identifier.urihttp://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7955-
dc.description.abstractВідповідно до принципів кредитно-модульної системи організації навчального процесу розроблені нові навчальні програми для викладання дисципліни «Медсестринство в хірургії». У статті наведені можливі шляхи щодо покращання ефективності проведення практичних занять зі студентами, які навчаються за спеціальністю «Сестринська справа» (ОКР – «молодший спеціаліст»). Зокрема, застосування на практичних заняттях інтерактивної моделі дидактичного процесу ефективно покращує засвоєння тематичного матеріалу. Основною метою є стимулювання активного потенціалу студентів шляхом залучення їх до діалогу, відкритої бесіди, обговорення клінічної проблеми хірургічного хворого, доведення, аргументування власного погляду, аналізу своїх дій при вирішенні ситуаційних та клінічних задач при роботі у відділенні та з хворими. У процесі інтерактивного навчання студенти вчаться критично мислити, приймати продумані рішення, спілкуватися між собою.ru_RU
dc.relation.ispartofseriesБуковинський медичний вісник;Том 18, № 2 (70), 2014-
dc.subjectхірургічні дисципліни, викладання, студенти.ru_RU
dc.titleШляхи покращання викладання студентам дисципліни «Медсестринство в хірургії» за спеціальністю «Сестринська справа» (ОКР – «молодший спеціаліст»)ru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Статті. Кафедра догляду за хворими та вищої медсестринської освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Каратєєва_Хомко_Сидорчук_Плегуца_44.pdf237.38 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.