Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7670
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКовтун, Анатолій Іванович-
dc.contributor.authorКоновчук, Віктор Миколайович-
dc.contributor.authorМещишен, Іван Федорович-
dc.contributor.authorАкентьєв, Сергій Олександрович-
dc.contributor.authorКарпо, Петро Миколайович-
dc.contributor.authorЛопатін, В.М.-
dc.date.accessioned2014-09-08T10:34:50Z-
dc.date.available2014-09-08T10:34:50Z-
dc.date.issued2002-
dc.identifier.otherУДК 617.215.34:547-
dc.identifier.urihttp://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7670-
dc.description.abstractВивчено стан глутатіонової системи печінки білих щурів з гострим експериментальним перитонітом за умов поєднаного застосування даларгіну (500 мкг/кг добу) та гіпербароксії (60хв, 3 атм). Встановлено, що у щурів з гострим експериментальним перитонітом має місце пригнічення глутатіонової системи печінки: знижується рівень відновленого глутатіону та активність глутатіонредуктази, глутатіонпероксидази та глутатіонтрансферази. Застосування даларгіну самостійно та за умов гіпербароксії призводить до активації глутатіонової системи печінки щурів.ru_RU
dc.language.isootherru_RU
dc.publisherКлінічна та експериментальна патологіяru_RU
dc.subjectгіпербароксіяru_RU
dc.subjectдаларгінru_RU
dc.subjectекспериментальний перитонітru_RU
dc.subjectглутатіонова системаru_RU
dc.subjectгипербарооксияru_RU
dc.subjectдаларгинru_RU
dc.subjectэкспериментальный перитонитru_RU
dc.subjectглютатионовая системаru_RU
dc.subjecthyperbaric oxygenationru_RU
dc.subjectdalarginru_RU
dc.subjectexperimental peritonitisru_RU
dc.subjectglutathione systemru_RU
dc.titleАнтиоксидантні ефекти даларгіну за умов гіпербароксії у щурів з гострим експериментальним перитонітомru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Статті. Кафедра анестезіології та реаніматології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sc753.pdf286.46 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.