Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7111
Название: Вплив екстракту родіоли рідкого на стан оксидантно-антиоксидантної системи крові щурів за умов експериментального ерозивно-виразкового ураження гастродуоденальної зони
Авторы: Давидова, Наталія Валентинівна
Мещишен, Іван Федорович
Ключевые слова: виразкове ураження гастродуоденальної зони
екстракт родіоли рідкий
пероксидне окиснення ліпідів
антиоксидантна система
язвенное поражение гастродуоденальной зоны
экстракт родиолы жидкий
пероксидное окисление липидов
experimental gastrodnodenal nicer
lipid peroxidation
antioxidative system
Rhodiola rosea extract
Дата публикации: 2003
Издательство: Буковинський медичний вісник
Краткий осмотр (реферат): Вивчали ефективність застосування екстракту родіоли рідкою (ЕРР) за умов ерозивно-виразкового ураження (ЕВУ) гастродуоденальної зони в щурів. Встановлено, що ЕВУ супроводжувалося посиленням вільнорадикального окиснення ліпідів і білків, зниженням вмісту відновленого глутатіону, зниженням активностей антиоксидантних ферментів крові щурів. Пероральне введення тваринам ЕРР на фоні ЕВУ сприяло нормалізації досліджуваних показників.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7111
Располагается в коллекциях:Статті. Кафедра біоорганічної і біологічної хімії та клінічної біохімії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Sc488.pdf242.52 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.