Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3617
Название: Гігієнічна характеристика збалансованості жирової складової раціонів харчування дітей дошкільного віку в дитячих навчальних закладах м. Чернівці
Авторы: Власик, Л.І.
Фундюр, Наталія Миколаївна
Кушнір, Оксана Василівна
Кметь, Тарас Ігорович
Візнюк, І.Д.
Дата публикации: 2012
Издательство: Матеріали 93-ї підсумкової наукової конференції професорсько-викладацького персоналу Буковинського державного медичного університету. - Чернівці. - 2012.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3617
Располагается в коллекциях:Тези. Кафедра гігієни та екології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
СТАТТЯ4.pdfТези36.39 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.