Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 70 (Search time: 0.008 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Прогностичне значення генетичної гетерогенності aпo-Е в формуванні дисліпідемії у хворих на гіпертонічну хворобуБуряк, В.В.; Деміденко, О.В.
2021Визначення поширеності та характеру коморбідного дисбіозу кишківника у хворих на хронічні дерматозиСторожук, М.В.; Денисенко, О.І.
2021Критерії прогнозу та виникнення супутньої патології нирок у хворих на ревматоїдний артритКулачек, В.Т.; Зуб, Л.О.; Руснак, І.Т.; Кулачек, Я.В.
2021Особливості змін морфофункціонального стану еритроцитів у хворих на діабетичну ретинопатію на тлі хронічної хвороби нирокЗуб, Л.С.
2021Окислення ліпідів у хворих на діабетичну нефропатію під впливом аторвастатинівКушнір, Л.Д.; Вівсяник, В.В.; Буздуган, І.О.
2021Рівень сироваткового протеїну Д у хворих із Астма-ХОЗЛ поєднаннямНестеровська, О.А.; Ступницька, Г.Я.; Федів, О.І.
2021Особливості порушення ліпідного обміну у хворих на ревматоїдний артрит та ішемічну хворобу серцяГусарчук, А.Г.; Ілащук, Т.О.
2021Рівень вітаміну D у хворих з синдромом мальабсорбції на тлі хронічної хвороби нирок з метаболічною нефропатієюШкарутяк, А.Є.
2021Остеоартроз та коморбідність: особливості метаболізму кісткової тканиниСоколова, І.І.; Федів, О.І.
2021Phenotypic manifestations of essential arterial hypertension depending on the vitamin D receptor gene polymorphism VDR (rs2228570)Repchuk, Yu.V.