Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 30.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2015Стан місцевого імунітету та мікробіоценозу тканин ясен у хворих на генералізований катаральний гінгівіт з різними формами перебігуШостенко, А.А.
2015Ефективність препарату «Пародент» у складі комплексу лікувально-профілактичних заходів у хворих із хронічним катаральним гінгівітомКавчук, О.М.
2015Аналіз ефективності адаптації повних знімних протезів у хворих на цукровий діабет 2 типу при використанні кверцетинуМаксимів, О.О.; Бєліков, О.Б.
2015Соціальна і психологічна адаптація пацієнтів зі складною щелепно-лицевою патологієюЛевандовський, Р.А.; Бєліков, О.Б.; Шановський, А.М.
2015Особливості використання методу фотодинамотерапії лазерним апаратом «HELBO», Bredent у пацієнтів із гострим катаральним гінгівітомОстафійчук, М.О.
2015Вплив пінеальної залози на про- і антиоксидантну системи у тканинах ясен статевонезрілих самців щурівДмитренко, Р.Р.; Гончаренко, В.А.
2015Кісти та пухлиноподібні ураження щелепних кісток, які розвиваються із залишкового залозистого епітеліюКузняк, Н.Б.; Паліс, С.Ю.
2015Використання професійної зубної пасти «ColgateSensitivePro-Relief» та препарату «Глуфторед» при підвищеній чутливості зубівБурик, А.Ю.
2015Комплексний підхід до лікування хронічного остеомієліту щелеп у наркозалежних пацієнтівПеребийніс, П.П.; Ткачик, С.В.
2015Особливості антропометричних вимірювань беззубих щелеп у пацієнтів геріатричного вікуВатаманюк, М.М.; Бєліков, О.Б.