СЕКЦІЯ 1. Основи морфології організму людини і тварини, актувльні питання паталогічної анатомії та судової медицини : [45] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 45
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Топографоанатомічні особливості щічної ділянки у плодів людиниМарценяк, І.В.; Олійник, І.Ю.
2015Вікові зміни в будові та синтопії стінок клиноподібної пазухи в онтогенезі людиниМакар, Б.Г.; Дячук, І.І.; Бамбуляк, A.B.
2015Становлення топографії вмісту зорового каналу та верхньої очноямкової щілини у передплодовому та плодовому періодах онтогенезу людиниЛойтра, А.О.; Шкробанець, А.А.
2015Імуногістотипування пухлинних клітин уражених протоковим раком грудної залози за допомогою експресії рецепторів прогестеронуЛазарук, О.В.
2015Визначення особливостей експресії віментину пухлинними клітинами інвазивного протокового раку грудної залозиЛазарук, О.В.
2015Становлення топографії привушної залози людини в плодовому періодіЛаврів, Л.П.
2015Особливості становлення артеріальних судин носової ділянки у новонароджених людиниКузняк, Н.Б.
2015Морфогенез ділянки хребтового стовпа у плодів та новонароджених людиниКривецький, В.В.; Нарсія, В.І.; Кривецький, І.В.
2015Фетометричні показники циркумвентрикулярної системи мозку плодів Чернівецької областіКомшук, Т.С.
2015Морфометрична характеристика бічних шлуночків головного мозку людини в період зрілого вікуКолесник, В.В.; Олійник, І.Ю.
2015Дослідження морфометричних закономірностей та будови бічних шлуночків головного мозку людиниКолесник, В.В.; Олійник, І.Ю.
2015Анатомія міхурово-сечівникового сегмента в пренатальному періодіКашперук-Карпюк, І.С.
2015Розвиток та становлення топографії трубчастих структур печінки у новонароджених людиниКавун, М.П.
2015Дослідження нітропероксидів в осередках запалення при хоріонамніоніті у вагітних із залізодефіцитною анемієюІліка, В.В.
2015Фактор von Willebrand в ендотеліоцитах різних типів хоріальних ворсинок плаценти (імуногістохімічне дослідження)Давиденко, І.С.
2015Імуногістохімічна концентрація ферменту «металопротеїназа-2» в інвазивному цитотрофобласті та трофобласті хоріальних ворсинок при викиднях у термін гестації 9-12 тижнівДавиденко, І.С.
2015Обґрунтування імуногістохімічного дослідження фактора Віллебранда в плацентіГарвасюк, О.В.
2015Імуногістохімічна концентрація плацентарного лактогену в трофобласті хоріальних ворсинок плаценти у вагітних із залізодефіцитною анемією у термін гестації 33-36 тижнівГарвасюк О.В.
2015Імуногістохімічна концентрація плацентарного лактогену в трофобласті хоріальних ворсинок плаценти у вагітних із залізодефіцитною анемією у термін гестації 29-32 тижніГарвасюк, О.В.
2015Морфометричне дослідження судин верхнього середостіння у плодів і новонароджених людиниГаличанська, О.М.; Хмара, Т.В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 45