Секція 5. Актуальні питання експериментальної біохімії : [18] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 18 з 18
Дата випускуНазваАвтор(и)
2016Вплив похідних імідазолу на активності каталази і глутатіонпероксидази в нирках щурів інтоксикованих тетрахлоретаномЯремій, І.М.; Паламар, А.О.; Чорноус, В.О.
2016Вплив екзогенного мелатоніну на активності глюкозо-6-фосфатдегідрогенази і глутатіонредуктази та вміст глутатіону відновленого в яснах щурів із алоксановим цукровим діабетомЯремій, І.М.
20165-карбофункціоналізовані імідазоли в синтезі біологічно активних речовинЧорноус, В.О.; Грозав, А.М.
2016Динаміка вмісту гемоглобіну в крові хворих на вперше діагностований туберкульозХлус, К.М.
2016Якість питної води в централізованих джерелах водопостачання міста ЧернівціПерепелиця, О.О.
2016Синтез та гіпоглікемічна активність гідразиніліден-1,3-функціоналізованих тіазолідиновим фрагментомПанасенко, Н.В.; Братенко, М.К.
2016Вивчення антиоксидантної дії [(1-арил-5-форміл-1Н-імідазол-4-іл)тіо]пропанових кислотПаламар, А.О.; Чорноус, В.О.; Яремій, І.М.
2016Вивчення впливу будови подвійного електричного шару на стаціонарну кінетику електрохімічних систем N-NDR типу з допомогою кривих диференціальної ємностіМіщенчук, В.В.; Ткачук, М.М.
2016Зміни загальної антиоксидантної активності сироватки крові щурів за умов токсичного гепатиту та введення мелатонінуЛенга, Е.Л.
2016Вплив двотижневого уведення мелатоніну на активність глюкозо-6-фосфатази в печінці щурів з алоксановим діабетомКушнір, О.Ю.
2016Оптимізація умов синтезу стабільних колоїдних розчинів наночастинок мідіКрупко, О.В.
2016Енергетичні та електрохімічні властивості поліметинових барвниківКропельницька, Ю.В.
2016Зміни активності НАДН-дегідрогенази та АТФ-ази нирок при алоксановому діабетіДікал, М.В.; Ференчук, Є.О.
2016Вплив мелатоніну на активність глутатіон-S-трансферази в еритроцитах щурів за умов алоксанового діабетуДавидова, Н.В.
2016Знешкодження супероксидного радикалу в тканинах щурів з експериментальним цукровим діабетомГригор’єва, Н.П.; Геруш, І.В.
2016Особливості функціонального стану нирок щурів за умов експериментальної нефропатії на тлі сольового навантаженняВелика, А.Я.
2016Естери 4-формілпіразол-3-карбонових кислот у синтезі нових функціональних та конденсованих похідних піразолуБратенко, М.К.; Барус, М.М.
2016Хімічний склад та pH слини при фізичних навантаженнях високої інтенсивностіБевзо, В.В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 18 з 18